"And the dreams that you dreamed of
Dreams really do come true"


save the date


fredag 11 februari 2011

Inbjudan ute hos gästerna

Idag ska nog inbjudningskorten dyka upp i lådan hos de 51 gästerna som är inbjudna, om posten kommer ut i snöovädret dvs. Känns spännande att ni gäster äntligen får ta del av vårt bröllop. Ska bli så spännande att se hur många som vill komma. Önskar så klart att alla kan komma, men det vågar man väl inte tro på. Det blir än härlig skara kan jag lova, så klart ville man bjuda alla man känner, men det var inte genomförbart över huvud taget, så gästlistan är noga utvald med omsorg och hjärta ska ni veta.
Vi satsar på en oförglömlig dag och en fantastisk fest tycker jag! Eller vad tycker ni?

Såhär ser de ut, my darlings.
Känns tomt att inte pilla med inbjudningskorten längre, har ju som sagt spånat på dem i flera månader. Haha, en yrkesskada antar jag. Man blir extra petig när det är ens egna också, finns fortfarande saker som jag skulle vilja ändra, tex typsnittet. Hoppas alla kan läsa extrabilagan.
Om ni inte kan det är det bara maila eller ringa oss så berättar vi vad det står. Vill också passa på att nämna att det kommer finnas 47 bäddar på herrgården + massa extrasängar, så om ni vill sova över där så kan ni boka detta samtidigt som ni anmäler er till Johanna och Jerker som är vårat fantastiska värdpar. Ser fram emot att höra att några kommer på bröllopet i alla fall.
Ha en trevlig snökaos dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar